søndag 19. september 2010

Amerikanske lavkarbomuffins


Ingrediensene skal bare såvidt røres sammen for hånd, og man trenger to boller og en stor visp eller sleiv i tillegg til muffinsformene.

Bland alt separat, før man lett rører sammen: (En kopp= 2,25dl)

Det tørre:
2 kopper carbquick (kjøpes Danmark eller USA, eller bomme litt av meg)
1/3 kopp splenda
1 stor ts bakepulver


Det våte:
1/8 kopp melk eller vann ++
2ss olje
1 helt egg

Jeg hadde blåbær i denne røren og brukte ca 1,5dl. som jeg hadde i det tørre før jeg blandet.
Kan også bruke kakao og nøtter, rosiner, hakket sjokolade, kanel, most banan osv.

Bland alt forsiktig. Røren skal ikke bli jevn!

Spe med melk/vann om nødvendig.

(Hvis du ikke har Carbquick kan du kanskje prøve med f.eks. soyaprotein, bakemix, kokosmel eller glutenmel, evt en mix)

Stekes i 200-225 grader i 13-18 min.

De ble kjempegode!! Lykke til!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar